Банани в клярі (з рисового борошна) десерти 11 Квітня, 2018 16 рецептів Юлії Висоцької. Десерти (Домашня колекція СТБ) Cook: 20 mins Yields: 3 порції Ingredients Банани - 3 шт. Борошно рисове - 100 г Цукрова пудра - 50 г Вода газована холодна - 100 мл Олія арахісова - 2 ст. ложки Directions 1Борошно всипати в глибокий посуд, влити газовану воду, все вимішати. Консистенція кляру має нагадувати рідку сметану. 2Розігріти у сковороді вок арахісову олію. 3Банани почистити, розрізати вздовж і вмочити в кляр. 4Смажити по кілька хвилин на кожному боці до золотистого кольору. Готові банани присипати цукровою пудрою. Якщо немає арахісової, можна взяти будь-яку іншу рослинну олію, але без сильного запаху. 00:00