Бантики з маком

  , ,

3 Квітня, 2018

Быстрый завтрак (Семь поварят)

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Макаронні вироби «бантики» - 150 г

Родзинки без кісточок - 3 ст. ложки

Лікер апельсиновий - 2 ст. ложки

Мак - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 100 г

Цукор - 2 ст. ложки

Апельсин - 2 ст. ложки тертої цедри

Кориця мелена - 0,5 ч. ложки

Цукрова пудра - 1 ст. ложка

Directions

1Бантики зварити у великій кількості підсоленої води, відкинути на друшляк і дати стекти воді.

2Родзинки промити, обсушити та замочити у лікері на 20 хвилин.

3Мак змішати з цукром, цедрою і корицею.

4Масло розігріти, додати макову-цукрову суміш і бантики, перемішати, покласти родзинки, влити лікер, що залишився від замочування, і прогріти.

5Подавати страву гарячою або холодним, посипавши цукровою пудрою.

00:00