Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни от Пьемонта до Сицилии
Prep: 15 mins
Cook: 35 mins
Yields: 6 порцій
Ingredients
Філе анчоусів в олії - 150 г
Часник - 6 зубчиків
Оливкова олія extra virgin - 350 мл
Directions
1Очистити зубчики часнику і розрізати їх на тонкі пластини.
2Помістити філе анчоусів в теплу воду на 15 хвилин, щоб видалити зайву сіль.
3Нарізати анчоуси невеликими шматочками.
4Налити оливкову олію (150 мл) в маленьку каструлю і трохи розігріти на слабкому вогні. Масло не має шипіти.
5Додати скибочки часнику і тушкувати на слабкому вогні приблизно 10 хвилин, періодично помішуючи дерев'яною ложкою. Часник не повинен підрум'янитися.
6Додати нарізані анчоуси, влити оливкове масло, все ретельно перемішати, накрити кришкою і продовжувати готувати на слабкому вогні ще приблизно 20 хвилин, до «розчинення» анчоусів.