Баранина в соусі

    

15 Вересня, 2016

Армянская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 30 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Реберця баранячі - 500 г

Вино червоне сухе - 2 склянки

Вершки - 1 склянка

Печериці - 200 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Олія - 1 ст. ложка

Материнка (душиця) сушена - 2 ч. ложки

Базилік подріблений - 1 ст. ложка

Лавровий лист - 1 шт.

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Баранину нарізати порційними шматками з кісточкою, посолити, поперчити, посипати материнкою і базиліком.

2Обсмажити шматки м'яса на олії до золотистого кольору, влити вино і тушкувати м'ясо під кришкою до готовності.

3ГРИБНИЙ СОУС: Печериці нарізати скибочками, злегка обсмажити. Цибулю нарізати кубиками й обсмажити до золотистого кольору разом з грибами. Безперервно помішуючи, додати вершки, лавровий лист, посолити і поперчити. Тушкувати 5  вилин.

4Змішати грибний соус з м'ясом і готувати ще 5‑7 хвилин.

5Подавати з запеченими овочами.

00:00