Баранина смажена з зеленню та часником
Баранина смажена з зеленню та часником

Баранина смажена з зеленню та часником

      

10 Вересня, 2018

50 рецептов итальянской кухни

Ingredients

Баранина - 1,5 ноги

Олія оливкова - 4 ст. ложки

Часник - 4 зубчики

Шавлія - 1 ч. ложка

Розмарин - 1 ч. ложка

Чебрець - 0,5 ч. ложки

Лавровий лист - 2 шт.

Вино сухе біле - 0,75 склянки

Перець чорний

Сіль

Зелень свіжа для гарніру

Directions

1Обрізати з м'яса жир. Полити його 1 ст. ложкою оливкової олії. Зробити маленькі надрізи в шкірі по всьому шматку, покласти в надрізи розрізані навпіл зубчики часнику. Посипати м'ясо частиною трав і дати постояти в прохолодному місці не менше 2 годин.

2Розігріти духовку. Покласти м'ясо на деко, оточивши його травами. Вилити зверху 2 ст. ложки олії та посолити. Смажити 35 хвилин, поливаючи олією.

3Полити м'ясо вином і смажити ще 15 хвилин.

4Перекласти м'ясо на підігріте блюдо, нарізати і подавати з жиром в окремому посуді. Прикрасити свіжою зеленню.

00:00