Баранина тушкована по-вірменськи

      

6 Червня, 2017

Блюда из фасоли (Семь поварят)

  • Cook: 2 hrs 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Баранина - 900 г грудинки або корейки

Картопля - 6 шт.

Помідори - 3 шт.

Квасоля стручкова - 120 г

Баклажани - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 3 шт.

Перець солодкий - 3 шт.

Часник - 2-3 зубчики

Бульйон м'ясний або вода - 2-3 склянки

Зелень петрушки подрібнена - 1 ст. ложка

Кінза рубана - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Грудинку або корейку молодого баранчика нарізати шматочками разом із кісточками.

2Цибулю, часник і солодкий перець нарізати скибочками, картоплю - дольками.

3Помідори ошпарити, зняти шкірку, м'якоть нарізати дольками.

4Стручки квасолі розрізати на 4 частини. Баклажан очистити від шкірки та нарізати кружальцями.

5У горщики укласти шарами картоплю, цибулю, часник, квасолю, помідори та зелень. Зверху покласти м'ясо та баклажан. Посолити, поперчити, залити гарячим бульйоном або водою.

6Накрити горщики кришками і тушкувати баранину з овочами в духовці 2 години при 160°C.

7Подавати баранину в цих самих горщиках.

00:00