Баранина із зеленою квасолею страви з м'яса духовка 5 Червня, 2017 Блюда из фасоли (Семь поварят) Cook: 2 hrs 10 mins Yields: 4 порції Ingredients Баранина - 600 г грудинки Картопля - 4 шт. Квасоля стручкова - 200 г Курага - 120 г Помідори - 2 шт. Перець солодкий - 1 шт. Цибуля ріпчаста - 3 шт. Зелень рубана (петрушка, базилік) - 2 ст. ложки Сіль Directions 1Картоплю та помідори нарізати дольками, цибулю - кружальцями, солодкий перець і квасолю - шматочками. 2Грудинку порубати шматочками по 50-60 г. 3У глиняний посуд покласти баранину, картоплю, цибулю, солодкий перець, курагу, помідори, квасолю, посолити і посипати зеленню. 4Влити воду так, щоб вона покрила м'ясо й овочі, і тушкувати в духовці 2 години при 160°C. 5Подавати в тому самому посуді, в якому готували. 00:00