Батат, фарширований яблуками, з горіхами пекан

  ,   ,

24 Листопада, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Батат - 6 шт.

Цукор коричневий - 4 ст. ложки

Масло вершкове - 125 г

Мускатний горіх - 1 щіпка

Апельсини - 0,5 ч. ложки цедри

Яблука - 1 шт. середнє

Горіхи пекан - 4 ст. ложки обсмажених + половинки для прикрашання

Directions

1Розігріти духовку до 190°C.

2Виделкою зробити невеликі надрізи на бульбах батату та запікати 35‑45 хвилин до м'якості. Зрізати зверху кришечку, ложкою вийняти м'якоть, залишаючи тонку стінку.

3ПЮРЕ: Внутрішню частину батату, масло, цукор, мускат і апельсинову цедру покласти у блендер і розмолоти. Якщо пюре має бути однорідним, яблуко теж покласти в блендер. Або яблуко очистити, нарізати на невеликі шматочки, натерти на тертці, а потім додати до загальної маси. Обсмажені горішки нарізати, додати до пюре.

4Покласти пюре всередину батату. Запікати 15‑20 хвилин.

5Зверху фаршировані батати прикрасити половинками пекана. Подавати як гарнір або як самостійну страву.

Дієта для підвищення імунітету

00:00