171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
Батат - 6 шт.
Цукор коричневий - 4 ст. ложки
Масло вершкове - 125 г
Мускатний горіх - 1 щіпка
Апельсини - 0,5 ч. ложки цедри
Яблука - 1 шт. середнє
Горіхи пекан - 4 ст. ложки обсмажених + половинки для прикрашання
Directions
1Розігріти духовку до 190°C.
2Виделкою зробити невеликі надрізи на бульбах батату та запікати 35‑45 хвилин до м'якості. Зрізати зверху кришечку, ложкою вийняти м'якоть, залишаючи тонку стінку.
3ПЮРЕ: Внутрішню частину батату, масло, цукор, мускат і апельсинову цедру покласти у блендер і розмолоти. Якщо пюре має бути однорідним, яблуко теж покласти в блендер. Або яблуко очистити, нарізати на невеликі шматочки, натерти на тертці, а потім додати до загальної маси. Обсмажені горішки нарізати, додати до пюре.