Батончики сирні (творожні)

    ,

6 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Сир (творог) - 250 г

Борошно - 1 склянка + 0,5 склянки для оброблення

Яйця - 1 шт.

Цукор - 3 ст. ложки

Сметана - 50 г

Сода - на кінчику ножа

Масло вершкове - 70 г

Цукрова пудра - 1 ст. ложка

Directions

1Сир (творог) протерти, додати борошно, яйце, цукор, сметану, соду і все ретельно перемішати.

2Масу розкачати в пласт товщиною 1 см і нарізати смужками шириною 2 см і довжиною 10 см. Смужки обваляти в борошні і сформувати батончики.

3Запекти в духовці.

4При подачі на стіл посипати цукровою пудрою.

Дієта при уратних каменях

00:00