Батон по-італійськи хліб духовка, здорове харчування, хлібопічка 25 Березня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Ingredients Дріжджі сухі - 1 маленька мірна ложка Борошно пшеничне вищого ґатунку - 400 г Сіль - 1 маленька мірна ложка Молоко сухе - 1 велика мірна ложка Олія - 1 велика мірна ложка Вода - 280 мл Directions 1Викласти всі компоненти в ємність хлібопічки: дріжджі, борошно, сіль, олію, далі рідкі інгредієнти: воду та молоко налити зверху. 2Якщо немає сухого молока, можна замінити його звичайним молоком з урахуванням незмінної загальної кількості рідини. 3Вибрати програму «Французький» і натиснути «Старт».Для хлібопічки Panasonic SD-255 00:00