Батон пшеничний хліб здорове харчування, хлібопічка 23 Лютого, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Cook: 3 hrs 50 mins Yields: 800 г Ingredients Вода - 290 мл Борошно - 570 г Олія соняшникова - 1 велика мірна ложка Масло вершкове - 1 маленька мірна ложка Сіль - 1 маленька мірна ложка Цукор - 1 велика мірна ложка Дріжджі сухі - 1,25 маленькі мірні ложки Directions 1У ємність викласти продукти відповідно до інструкції. 2Після замісу зробити паралельні надрізи на тісті. 3Включити програму «Французький» (French), час приготування 3 години 50 хвилин.Для хлібопічки Zelmer 43Z011 00:00