Безе Мокко

    ,

16 Жовтня, 2017

172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яйця - 1 білок

Цукрова пудра - 0,5 склянки

Ванільна есенція - 0,25 ч. ложки

Какао-порошок - 1 ст. ложка

Кава розчинна - 0,5 ч. ложки гранул

Directions

1Збити яєчний білок міксером на високій швидкості до м'якої піни. Поступово додати цукрову пудру, ваніль, какао та гранули кави. Збити все до утворення блискучої маси.

2Ложкою викласти суміш на деко, застелене алюмінієвою фольгою, формуючи 12 гірок (їх викласти на відстані приблизно 5 см одна від одної). Випікати 1 годину при 110°C.

3Потім вимкнути духовку і дати безе охолонути в духовці протягом 1 години. Не відкривати дверцята духовки, поки білки не охолонуть.

Дієта безглютенова

00:00