Биточки з пшона та рису з морквою

  ,   

23 Січня, 2017

Блюда с рисом (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Пшоно - 200 г

Рис - 200 г

Вода для каші - 2 л

Морква - 2 шт.

Яйця - 3 шт.

Масло топлене або олія - 120 г

Сухарі панірувальні пшеничні - 0,5 склянки

Сметана - 0,5 склянки

Сіль

Directions

1Моркву нашаткувати соломкою, спасерувати на частини масла або олії та пропустити через м'ясорубку.

2З суміші пшона та рису зварити в'язку кашу, додати морквяне пюре, яйця та перемішати. Сформувати биточки або котлети, запанірувати в сухарях і обсмажити на маслі або олії .

3Подавати зі сметаною.

00:00