биточки
биточки

Биточки м’ясні з начинкою

    

18 Жовтня, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Яловичина - 300 г

Свинина - 300 г

Яйця - 1 шт.

Вода - 0,5 склянки

Сіль

Перець чорний мелений

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Гриби сушені - 100 г

Цибуля - 1-2 шт.

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Олія для фритюру

Сіль

Directions

1М'ясо промити, очистити від плівок і двічі пропустити через м'ясорубку.

2Фарш приправити спеціями, сіллю, додати яйце, добре вимішати, поступово підливаючи холодну воду, і обробити на коржі розміром з долоню.

3НАЧИНКА: Гриби замочити, добре промити, відварити, злити бульйон, дрібно нарізати та підсмажити на маслі з подрібненою цибулею.

4Начинку посолити, укласти на м'ясні коржі та сформувати биточки.

5Сковороду з товстим дном добре прогріти, влити олію та обсмажити в ній биточки до утворення скоринки.

6Перекласти биточки в сотейник (або залишити в тій самій сковороді) і довести до готовності в попередньо нагрітій духовці.

00:00