Биточки парові з риби

    , ,

8 Травня, 2017

100 рецептов питания для беременных.
100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Риба - 250 філе

Булка - 50 г

Молоко - 50 мл

Гриби свіжі (білі або печериці) - 100 г

Яйця - 1 шт.

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Бульйон рибний

Сіль

Directions

1Філе без шкіри пропустити через м'ясорубку, змішати з хлібом, розмоченим в молоці, посолити та пропустити ще раз через м'ясорубку. Потім в масу додати розм'якшене масло, яйце, добре перемішати.

2Сформувати битки, не обвалюючи в борошні.

3Битки розмістити в один ряд на дні каструлі, змащеної маслом, в проміжки покласти очищені, промиті та нарізані свіжі гриби, скропити маслом, залити рибним бульйоном, так, щоб битки були занурені в рідину на 3/4. Накрити каструлю кришкою і варити 15-20 хвилин.

Дієта при фосфатних і кальцієвих каменях

00:00