Биточки сирні (творожні) млинці, оладки, сирники, сніданки лікувальне харчування 3 Липня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Prep: 10 mins Cook: 15 mins Ingredients Сир (творог) - 250 г Манна крупа - 30 г Яйця - 2 шт. Cметана Directions 1У протертий сир (творог) додати манну крупу, яєчні жовтки, добре перемішати. Поступово ввести збиті яєчні білки й обережно перемішати. 2Сформувати биточки. Варити їх в киплячій воді 15 хвилин. 3При подачі полити сметаною.Дієта при хронічному пієлонефриті, гломерулонефриті, уратних каменях, нирковій недостатності, хронічному циститі 00:00