Биточки, фаршировані печерицями

  ,   

29 Листопада, 2017

Блюда фаршированные (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Курка - 1 тушка 1,3 кг

Печериці - 250 г

Батон черствий - 120 г

Молоко або вода - 160 г

Масло вершкове - 7 ст. ложок

Сухарі панірувальні - 60 г

Сіль

Directions

1З тушки курки зняти м'якоть, змішати з батоном, попередньо замоченим в молоці або воді, і пропустити два рази через м'ясорубку. Масу посолити, розвести рештою від замочування хліба молоком, додати 2 ст. ложки м'якого вершкового масла та збити.

2Печериці нарізати дрібними кубиками, обсмажити в 2 ст. ложках масла і посолити.

3З курячої маси сформувати коржі, укласти на середину гриби, краї з'єднати, надати форму биточків. Запанірувати в сухарях і обсмажити в 3 ст. ложках масла до золотистої скоринки, потім прогріти в духовці.

4При подачі полити маслом, на гарнір подати або смажену картоплю, або картопляне пюре, або припущені овочі.

00:00