Бозартма з індички

    

11 Лютого, 2017

365 рецептов грузинской кухни

  • Cook: 1 hr

Ingredients

Індичка - 600 г

Вода - 700 мл

Цибуля ріпчаста - 3 шт.

Помідори - 2 шт.

Сік гранатовий - 100 мл

Олія горіхова - 2 ст. ложки

Кінза - 1 ч. ложка подрібненої зелені

Петрушка - 1 ч. ложка подрібненої зелені

Кріп - 1 ч. ложка подрібненої зелені

Часник - 3 зубчики

Перець червоний мелений - 0,5 ч. ложки

Directions

1Індичку нарізати шматочками, залити окропом, довести до кипіння та варити 20 хвилин на помірному вогні.

2Індичку вийняти, обсмажити на олії з подрібненою ріпчастою цибулею, потушкувати 10 хвилин, залити бульйоном, варити 15 хвилин, додати розім'яті в пюре помідори, зелень, перець, влити гранатовий сік і варити 5 хвилин.

00:00