Бозартма з індички перші страви грузинська кухня 11 Лютого, 2017 365 рецептов грузинской кухни Cook: 1 hr Ingredients Індичка - 600 г Вода - 700 мл Цибуля ріпчаста - 3 шт. Помідори - 2 шт. Сік гранатовий - 100 мл Олія горіхова - 2 ст. ложки Кінза - 1 ч. ложка подрібненої зелені Петрушка - 1 ч. ложка подрібненої зелені Кріп - 1 ч. ложка подрібненої зелені Часник - 3 зубчики Перець червоний мелений - 0,5 ч. ложки Directions 1Індичку нарізати шматочками, залити окропом, довести до кипіння та варити 20 хвилин на помірному вогні. 2Індичку вийняти, обсмажити на олії з подрібненою ріпчастою цибулею, потушкувати 10 хвилин, залити бульйоном, варити 15 хвилин, додати розім'яті в пюре помідори, зелень, перець, влити гранатовий сік і варити 5 хвилин. 00:00