Борщок з молоком

    

3 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Цибуля - 1 шт.

Корінь петрушки - 2 шт.

Морква - 1 шт.

Капуста - 200 г

Буряк - 1мшт.

Олія - 2 ст. ложки

Молоко - 500 мл

Сіль

Directions

1Очищені цибулину, корінь петрушки та моркву нарізати і потушкувати в олії 10-12 хвилин.

2Потім додати нашатковану соломкою білокачанну капусту, перемішати та продовжувати тушкувати до готовності овочів.

3Окремо потушкувати буряк.

4Молоко з'єднати з водою в пропорції 2:1 і довести до кипіння. Посолити, а потім вилити в овочі. Після того, як суп закипить, зняти з вогню.

Дієта при уратних каменях

00:00