Борщок з молоком перші страви лікувальне харчування 3 Серпня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Цибуля - 1 шт. Корінь петрушки - 2 шт. Морква - 1 шт. Капуста - 200 г Буряк - 1мшт. Олія - 2 ст. ложки Молоко - 500 мл Сіль Directions 1Очищені цибулину, корінь петрушки та моркву нарізати і потушкувати в олії 10-12 хвилин. 2Потім додати нашатковану соломкою білокачанну капусту, перемішати та продовжувати тушкувати до готовності овочів. 3Окремо потушкувати буряк. 4Молоко з'єднати з водою в пропорції 2:1 і довести до кипіння. Посолити, а потім вилити в овочі. Після того, як суп закипить, зняти з вогню.Дієта при уратних каменях 00:00