Борщ зелений

    

28 Серпня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Буряк варений очищений - 120 г

Картопля - 200 г

Морква - 40 г

Петрушка - 10 г кореня

Цибуля ріпчаста - 20 г або

Зелена цибуля - 30 г

Щавель - 100 г

Шпинат - 100 г

Борошно пшеничне - 6 г

Жир - 20 г

Цукор - 6 г

Оцет 3% - 10 г

Яйця - 0,5 шт.

Бульйон грибний, відвар овочевий або вода - 600 г

Квасоля - 40 г

Сіль

Сметана

Кріп

Directions

1Щавель і шпинат окремо припустити в бульйоні або воді і протерти або дрібно нарізати.

2Відварити квасолю.

3Нарізати скибочками овочі та запассеровать їх. В кінці пасерування покласти зелену цибулю.

4Буряк зварити окремо та нарізати скибочками, як і картоплю.

5У киплячий грибний бульйон або овочевий відвар закласти картоплю, пасеровані овочі і варити майже до готовності.

6За 5 хвилин до закінчення варіння в борщ опустити шпинат, щавель, квасолю, буряк, заправити його білим соусом або пасерованим борошном, додати сіль, цукор, оцет.

7При подачі покласти шматочки вареного яйця і заправити сметаною і кропом.

Дієта при гіпотонії

00:00