борщ
борщ

Борщ зі щавлем

  

16 Червня, 2018

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Свинина - 500 г м'яса без кісток + 400 г реберець

Вода - 3‑3,5 л

Буряк - 300 г

Картопля - 400 г

Морква - 100 г

Петрушка - 100 г кореня

Цибуля - 1 шт. середня

Щавель - 50 г

Шпинат - 50 г

Цибуля зелена нарізана - 6 ст. ложок

Борошно - 1 ст. ложка

Яйця - 2 шт.

Оцет - 1 ч. ложка

Олія - 3 ст. ложки

Сіль

Цукор

Спеції

Зелень

Directions

1Реберця промити, залити холодною водою та поставити на вогонь. У киплячий бульйон покласти свинину, варити до готовності.

2Потім м'ясо, в тому числі з реберець, вийняти, нарізати шматочками.

3Буряк вимити, очистити, нарізати соломкою.

4У сковороду налити 3‑4 ст. ложки бульйону, підігріти, покласти в бульйон буряк, посолити, додати цукор, спеції, оцет і тушкувати під кришкою до готовності.

5Корінь петрушки та моркву нарізати соломкою, цибулю дрібно нашаткувати. Обсмажити в олії, додавши борошно.

6У киплячий бульйон покласти картоплю, варити 15 хвилин.

7Додати тушковані буряк, моркву, цибулю та корінь петрушки.

8Шпинат і щавель ретельно промити під проточною водою, нашаткувати і разом із зеленою цибулею покласти в борщ. Додати сіль і спеції, довести до кипіння та зняти з вогню.

9Яйця зварити круто, остудити, очистити та нарізати кружальцями.

10У кожну тарілку з борщем покласти кружальце яйця, шматок м'яса і рубану зелень.

00:00