борщ
борщ

Борщ з баклажанами

    

12 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Картопля - 100 г

Капуста - 100 г

Баклажани - 50 г

Перець солодкий - 20 г

Помідори свіжі - 40 г

Буряк - 100 г

Цибуля ріпчаста - 40 г

Морква - 40 г

Петрушка - 20 г кореню

Масло топлене - 20 г

Томат-пюре - 40 г

Цукор - 5 г

Квас буряковий - 160 г

Сметана - 30 г

Зелень

Сіль

Перець чорний гіркий

Лавровий лист

Directions

1У киплячий бульйон покласти нарізані картоплю та баклажани, дати закипіти, додати нарізані соломкою свіжу капусту та солодкий перець і варити 15-20 хвилин.

2Потім покласти в борщ нарізані дольками свіжі помідори, тушкований з жиром, томатом-пюре та буряковим квасом, нарізаний соломкою буряк, пасеровані ріпчасту цибулю та коріння, сіль, цукор, чорний гіркий перець, лавровий лист і варити ще 5-7 хвилин.

3При подачі в тарілку з борщем покласти сметану та посипати зеленню.

00:00