борщ
борщ

Борщ літній

    

19 Липня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Буряк з бурячинням

Картопля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Кабачки - 1 шт.

Помідор - 1 шт.

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Яйця - 1 шт.

Сметана

Directions

1Буряк разом із бадиллям і моркву нашаткувати та трошки обсмажити на маслі.

2Додати дрібно нарізаний помідор і ще потушкувати.

3У киплячу воду покласти нарізані кубиками картоплю та кабачок, варити до напівготовності.

4Додати пасеровані овочі та нашатковане бадилля буряка. Варити до готовності на повільному вогні.

5Зварити яйце, дрібно нарізати та покласти в готовий борщ.

Дієта при гломерулонефриті, оксалатних і уратних каменях, нирковій недостатності

00:00