Борщ літній перші страви лікувальне харчування 19 Липня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Буряк з бурячинням Картопля - 1 шт. Морква - 1 шт. Кабачки - 1 шт. Помідор - 1 шт. Масло вершкове - 1 ст. ложка Яйця - 1 шт. Сметана Directions 1Буряк разом із бадиллям і моркву нашаткувати та трошки обсмажити на маслі. 2Додати дрібно нарізаний помідор і ще потушкувати. 3У киплячу воду покласти нарізані кубиками картоплю та кабачок, варити до напівготовності. 4Додати пасеровані овочі та нашатковане бадилля буряка. Варити до готовності на повільному вогні. 5Зварити яйце, дрібно нарізати та покласти в готовий борщ.Дієта при гломерулонефриті, оксалатних і уратних каменях, нирковій недостатності 00:00