борщ
борщ

Борщ на овочевому бульйоні

    

14 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Капуста білокачанна - 300 г

Буряк - 1 шт.

Картопля - 4 шт.

Морква - 1 шт.

Помідори - 1 шт.

Зелень петрушки

Масло вершкове

Сметана

Лимонна кислота або

Яблука або

Чорна смородина

Directions

1Очищений буряк нашаткувати соломкою, скропити лимонною кислотою, розведеною у воді, і перемішати; потім додати масло та 100 мл води, закрити кришкою і на слабкому вогні тушкувати 20-30 хвилин.

2Додати нашатковану моркву, селеру, частину помідорів і тушкувати ще 10 хвилин.

3У готові овочі додати нашатковану капусту, залити водою або овочевим бульйоном, дати закипіти, додати нарізану картоплю і варити до готовності.

4В готовий борщ покласти залишки помідорів, нарізані дольками.

5Перед подачею до столу заправити сметаною і посипати рубаною зеленню.

Дієта при оксалатних і уратних каменях, хронічній нирковій недостатності

00:00