Борщ український
перші страви українська кухня мультиварка
29 Листопада, 2016
50 000 избранных рецептов для мультиварки
- Prep: 15 mins
- Cook: 1 hr 20 mins
Ingredients
Яловичина - 300 г
Капуста білокачанна - 150 г
Картопля - 4 шт.
Часник - 3 зубчики
Буряк - 1 шт.
Морква - 1 шт.,
Цибуля - 1 шт.
Перець болгарський - 1 шт.
Олія - 4 ст. ложки
Томатна паста - 2 ст. ложки
Оцет - 1 ст. ложка
Цукор - 1 ст. ложка
Вода - 2,5 л
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1М'ясо нарізати кубиками. Овочі вимити й очистити. Буряк, моркву та перець нарізати соломкою, картоплю брусочками. Дрібно нарізати цибулю та петрушку. Капусту тонко нашаткувати.
2Влити масло в чашу мультиварки й обсмажувати цибулю та петрушку 5 хвилин в режимі «Смаження» при відкритій кришці.
3Додати моркву з перцем і буряком, перемішати та обсмажувати ще 5 хвилин.
4Потім додати м'ясо і готувати ще 10 хвилин, постійно помішуючи.
5Переключити на режим «Тушкування». Додати томатну пасту та 150 мл води, цукор і оцет, перемішати, закрити кришку та готувати 10 хвилин.
6Потім покласти капусту та картоплю, перемішати. Влити воду до верхньої позначки. посолити, поперчити. Вибрати режим «Суп» або «Тушкування» і готувати 40 хвилин.
7Дрібно нарізати часник і додати в борщ. Готувати ще 10 хвилин.