борщ
борщ

Борщ український зелений

    

19 Червня, 2018

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Яловичина жирна - 100 г

Вода - 3-3,5 л

Буряк - 200 г

Картопля - 400 г

Морква - 100 г

Петрушка - 50 г кореня

Цибуля - 1 шт. середня

Щавель - 50 г

Шпинат - 50 г

Зелена цибуля нарізана - 3‑4 ст. ложки

Кріп - 4‑5 гілочок

Томатна паста - 1 ст. ложка

Оцет - 1 ч. ложка

Борошно - 1 ч. ложка

Масло топлене - 1 ст. ложка

Сіль

Цукор

Спеції

Сметана

Directions

1М'ясо промити, залити водою та варити до готовності.

2Буряк промити, очистити, нарізати соломкою.

3Налити в сковороду 2‑3 ст. ложки бульйону, покласти буряк, посолити, додати оцет, томатну пасту, цукор, жир, зібраний з бульйону, і тушкувати до готовності.

4Ріпчасту цибулю, моркву та корінь петрушки дрібно нарізати, спасерувати разом із борошном в топленому маслі.

5Картоплю вимити, очистити, нарізати невеликими кубиками, додати у киплячий бульйон. Потім покласти буряк, пасеровані моркву з коренем петрушки та цибулею, посолити і варити до готовності.

6За кілька хвилин до закінчення варіння додати в борщ дрібно нарізане листя щавлю, шпинату, зелену цибулю та спеції.

7Готову страву розлити по тарілках, додавши в кожну шматочок м'яса, сметану та дрібно нарізану зелень.

00:00