222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Капуста білокачанна - 300 г
Гриби білі сушені - 20-30 г
Картопля - 4‑5 шт.
Буряк - 1 шт. великий
Морква - 1 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Томатна паста - 1 ст. ложка
Олія
Лавровий лист - 1 шт.
Сіль
Перець
Цукор
Оцет
Directions
1Спочатку замочити та відварити сушені білі гриби.
2Окремо зварити буряк, потім очистити та крупно натерти.
3Додати в грибний відвар підсмажену на олії дрібно нашатковану цибулю. Потім покласти в каструлю нарізану кубиками картоплю і дрібно нарізану або натерту на крупній тертці моркву.
4Коли гриби та картопля будуть практично готові, опустити в борщ нашатковану капусту та варити її до готовності.
5Після цього покласти відварений буряк і заправити борщ томатною пастою, додати сіль і спеції за смаком. Варити борщ ще 5‑10 хвилин.