Борщ із квасолею перші страви українська кухня здорове харчування 12 Липня, 2018 175 рецептов для здоровья сердца / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит) Ingredients Квасоля червона - 200 г Морква - 1 шт. Буряк - 1 шт. Цибуля - 1 шт. Картопля - 3-4 шт. Капуста білокачанна - 300 г Олія Лавровий лист - 2‑3 шт. Зелень Directions 1Червону квасолю промити та замочити на 3‑4 години до набухання. 2Потім відварити в цій самій воді, стежачи, щоб квасоля не переварилася. 3Дрібно нарізати моркву, буряк і цибулину й обсмажити на олії. 4Картоплю нарізати невеликими кубиками та відварити до готовності. 5Додати дрібно нарізану білокачанну капусту, овочі, квасолю з відваром, посолити. 6Перед закінченням варіння додати лавровий лист і прокип'ятити 3‑4 хвилини. 7У тарілку додати нарубану зелень, а подати на стіл можна разом із часниковими сухариками.Антихолестеринова дієта 00:00