борщ
борщ

Борщ із квасолею

      

12 Липня, 2018

175 рецептов для здоровья сердца / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)

Ingredients

Квасоля червона - 200 г

Морква - 1 шт.

Буряк - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Картопля - 3-4 шт.

Капуста білокачанна - 300 г

Олія

Лавровий лист - 2‑3 шт.

Зелень

Directions

1Червону квасолю промити та замочити на 3‑4 години до набухання.

2Потім відварити в цій самій воді, стежачи, щоб квасоля не переварилася.

3Дрібно нарізати моркву, буряк і цибулину й обсмажити на олії.

4Картоплю нарізати невеликими кубиками та відварити до готовності.

5Додати дрібно нарізану білокачанну капусту, овочі, квасолю з відваром, посолити.

6Перед закінченням варіння додати лавровий лист і прокип'ятити 3‑4 хвилини.

7У тарілку додати нарубану зелень, а подати на стіл можна разом із часниковими сухариками.

Антихолестеринова дієта

00:00