борщ
борщ

Борщ із кропиви (на квасі)

    

17 Серпня, 2018

50 рецептов для охоты и рыбалки

Ingredients

Квас - 350 г

Олія - 20 г

Цибуля ріпчаста - 25 г

Морква - 25 г

Картопля - 80 г

Буряк із бурячинням - 50 г

Кропива - 50 г

Перець солодкий зелений - 1‑2 шт.

Яйця - 2 шт.

Лавровий лист - 2 шт.

Сметана

Зелень петрушки та кропу

Щавель

Зелена цибуля

Сіль

Directions

1В казанок налити квас, закрити кришкою і підвісити над багаттям.

2Спасерувати на олії цибулю, моркву, картоплю, зелену цибулю, буряк із бурячинням, петрушку, кріп.

3На 6‑й хвилині пасерування додати розливну ложку гарячого квасу й опустити овочі в киплячий квас разом із нарізаними щавлем і кропивою. Варити все 1 хвилину.

4Заправити сирим, розтертим в борщі з сіллю яйцем: після зняття котла з вогню ввести тонкою цівкою в борщ яєчну суміш, весь час помішуючи.

5Подавати борщ в гарячому або холодному вигляді, з крутим яйцем, дрібно нарубаною зеленню петрушки та кропу, сметаною.

00:00