100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Морський окунь, тріска або судак - 120 г або
Осетрина - 190 г
Квас хлібний - 700 г
Шпинат - 40 г
Щавель - 80 г
Цибуля зелена - 40 г
Огірки свіжі - 150 г
Хрін - 30 г кореня
Кріп - 10 г
Цукор - 10 г
Лимонна цедра
Сіль
Directions
1Розібрати рибу на філе, нарізати порційними шматками, відварити й охолодити.
2Підготовлені шпинат і щавель відварити та протерти. Пюре з'єднати з сіллю, цукром, лимонною цедрою, розвести квасом і додати огірки, нарізані соломкою, хрін і нашатковану цибулю.