Брускета з беконом і паприкою гриль
25 Березня, 2017
100 лучших рецептов блюд на cкорую руку
- Yields: 6 порцій
Ingredients
Багет - 1 шт.
Бекон копчений - 3 тонких скибочки
Перець болгарський солодкий - 3 шт.
Пармезан або сир грана падано тертий - 5 ст. ложок
Базилік дрібно рубаний - 4 ст. ложки
Олія оливкова - 2 ст. ложки
Оцет винний червоний - 1 ст. ложка
Сіль
Directions
1Обсмажувати солодкі болгарські перці на грилі при закритій кришці 12-15 хвилин, перевертаючи кожні 3-4 хвилини (шкірка має почорніти та покритися пухирями). Покласти перець в миску, накрити харчовою плівкою, залишити на 10-15 хвилин.
2Зняти обвуглену шкірку, видалити плодоніжки та насіння. Нарізати м'якоть невеликими шматочками.
3Дрібно посікти бекон, з'єднати з солодким болгарським перцем. Додати 2 ч. ложки оливкової олії, оцет і сіль.
4Розрізати багет навпіл, змастити оливковою олією. Обсмажувати, поклавши розрізаною стороною вниз на розпеченій сухій сковороді 1-2 хвилини.
5Розрізати зарум'янений багет навскіс на шматочки шириною 5 см, дати трохи охолонути.
6Додати до суміші бекону і солодкого болгарського перцю тертий сир. Викласти гіркою на шматочки багета, посипати рубаним базиліком.
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ: 20 хвилин + час на охолодження перцю