Брускета з беконом і паприкою гриль

    ,

25 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Багет - 1 шт.

Бекон копчений - 3 тонких скибочки

Перець болгарський солодкий - 3 шт.

Пармезан або сир грана падано тертий - 5 ст. ложок

Базилік дрібно рубаний - 4 ст. ложки

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Оцет винний червоний - 1 ст. ложка

Сіль

Directions

1Обсмажувати солодкі болгарські перці на грилі при закритій кришці 12-15 хвилин, перевертаючи кожні 3-4 хвилини (шкірка має почорніти та покритися пухирями). Покласти перець в миску, накрити харчовою плівкою, залишити на 10-15 хвилин.

2Зняти обвуглену шкірку, видалити плодоніжки та насіння. Нарізати м'якоть невеликими шматочками.

3Дрібно посікти бекон, з'єднати з солодким болгарським перцем. Додати 2 ч. ложки оливкової олії, оцет і сіль.

4Розрізати багет навпіл, змастити оливковою олією. Обсмажувати, поклавши розрізаною стороною вниз на розпеченій сухій сковороді 1-2 хвилини.

5Розрізати зарум'янений багет навскіс на шматочки шириною 5 см, дати трохи охолонути.

6Додати до суміші бекону і солодкого болгарського перцю тертий сир. Викласти гіркою на шматочки багета, посипати рубаним базиліком.

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ: 20 хвилин + час на охолодження перцю

00:00