м'ясна страва
м'ясна страва

Буженина маринована

    

15 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Cook: 3 hrs

Ingredients

Свинина - 2 кг м'якоті шиї

Соєвий соус - 100 мл

Зелень - 1 пучок

Часник - 1 головка

Олія - 2 ст. ложки

Коріандр

Кмин

Зелень петрушки суха подрібнена

Зелень кропу суха подрібнена

Орегано сухий подрібнений

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1М'ясо вимити, злегка обсушити паперовими рушниками. Часник очистити, роздавити в часникодавилці. Зелень вимити, дрібно нарізати.

2Змішати в одній чаші соус, олію, приправи, часник і зелень до однорідної маси. Змастити м'ясо цим маринадом, залишити в контейнері на 1 годину.

3Перекласти м'ясо разом з маринадом в чашу мультиварки, встановити режим «Випічка» та обсмажувати з кожного боку по 20 хвилин.

4Потім перемкнути на режим «Тушкування» на 2-3 години.

5Коли буженина буде готова, остудити її до кімнатної температури, нарізати та подавати на стіл.

00:00