юшка з рибою
юшка з рибою

Буйабес із тріски

    

18 Вересня, 2016

365 рецептов французской кухни

 

  • Prep: 2 hrs
  • Cook: 30 mins

Ingredients

Тріска - 1 кг

Картопля - 1 кг

Цибуля ріпчаста - 2 головки

Цибуля порей - 2 стебла

Селера - 2 кореня

Часник - 4 зубчики

Помідори - 3 шт.

Олія оливкова - 3 ст. ложки

Зелень петрушки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Вимочувати тріску 2 години і прокип'ятити 5 хвилин у великій кількості води.

2Цибулю і корінь селери нарізати і обсмажити на олії, додати воду, часник, нарізані помідори, сіль, перець.

3Через 10 хвилин додати картоплю і шматочки риби. Варити ще 10 хвилин.

00:00