Буйабес із тріски перші страви французька кухня 18 Вересня, 2016 365 рецептов французской кухни Prep: 2 hrs Cook: 30 mins Ingredients Тріска - 1 кг Картопля - 1 кг Цибуля ріпчаста - 2 головки Цибуля порей - 2 стебла Селера - 2 кореня Часник - 4 зубчики Помідори - 3 шт. Олія оливкова - 3 ст. ложки Зелень петрушки Перець чорний мелений Сіль Directions 1Вимочувати тріску 2 години і прокип'ятити 5 хвилин у великій кількості води. 2Цибулю і корінь селери нарізати і обсмажити на олії, додати воду, часник, нарізані помідори, сіль, перець. 3Через 10 хвилин додати картоплю і шматочки риби. Варити ще 10 хвилин. 00:00