Булка до обіду

    ,

19 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 1 hr 55 mins

Ingredients

Дріжджі - 1,5 маленькі мірні ложки

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 500 г

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Цукор - 1 велика мірна ложка

Масло вершкове - 20 г

Молоко - 220 мл

Вода - 80 мл

Directions

1На дно ємності покласти дріжджі, далі рівномірно висипати пшеничне борошно. У різних місцях зробити поглиблення і всипати туди сіль, цукор. Поверх викласти нарізані тонкі шари вершкового масла.

2У мірній склянці змішати молоко і теплу воду (загальний об'єм рідини 300 мл).

3Ємність поставити у хлібопічку та виставити програму «Bake Rapid» (Швидка випічка), скоринка світла, час приготування 1 година 55 хвилин. Включити хлібопічку.

Для хлібопічки Panasonic SD-254

00:00