Булка з шафраном і зірою

    ,

27 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Prep: 2 hrs
  • Cook: 6 hrs

Ingredients

Дріжджі пресовані - 8 г

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 400 г

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Масло вершкове - 1 велика мірна ложка

Зіра (кумін) - 1 маленька мірна ложка

Шафран - 0,5 маленької мірної ложки

Вода - 300 мл

Directions

1У теплій воді замочити шафран і дати йому постояти 2 години.

2Згідно з інструкцією, в ємність хлібопічки покласти борошно, сіль, масло, зіру та залити воду з підготовленим шафраном.

3Вибрати програму «Французький», час приготування 6 годин і натиснути «Старт».

Для хлібопічки Panasonic SD-255

00:00