Булочки закусочні випічка, закуски духовка 31 Березня, 2017 Булочки и пирожки (Семь поварят) Cook: 50 mins Yields: 20 шт. Ingredients ДЛЯ ТІСТА: Борошно - 1 склянка Вода - 1 склянка Сіль - 1 ч. ложка Олія - 100 г Яйця - 4 шт. ДЛЯ НАЧИНКИ: Оселедець свіжий -1 філе Цибуля зелена - 100 г Майонез - 150 г Сир - 50 г Яйця варені - 3 шт. Directions 1Закип'ятити воду з олією та сіллю, всипати борошно, заварити тісто та злегка остудити. Вбити по одному яйця. 2Відсадити тісто на змащений олією лист у вигляді невеликих булочок і спекти в духовці до рум'яного кольору. Охолодити. 3НАЧИНКА: Оселедець пропустити через м'ясорубку, додати рубані яйця, рубаний лук і частину майонезу, перемішати. 4Булочки надрізати збоку, наповнити начинкою, злегка змастити майонезом і посипати тертим сиром. 00:00