Булочки з ваніліном

    

15 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Борошно пшеничне - 300 г

Цукор - 80 г

Масло вершкове - 80 г

Молоко - 100 мл

Олія - 10 мл

Яйця - 2 шт.

Цукор ванільний - 1 ст. ложка

Дріжджі сухі - 2 ч. ложки

Вода

Сіль

Directions

1Нагріти молоко до трохи теплого стану. Розчинити в молоці дріжджі, додати по 1 ст. ложці цукру та борошна. Перемішати, накрити сухою серветкою та залишити на півгодини в теплому місці.

2Розтопити на водяній бані вершкове масло, змішати з яйцями та борошном, цукром, ванільним цукром і додати до опари. Накрити харчовою плівкою, залишити в теплому місці на 20 хвилин.

3Від готового тіста відщипнути невеликий шматок і сформувати у формі кульки. Змастити кожну кульку вершковим маслом.

4Чашу мультиварки змастити олією. Викласти булочки в чашу та готувати в режимі «Випічка» 30 хвилин.

00:00