Булочки з вишнею

    

17 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Борошно пшеничне - 500 г

Цукор - 120 г

Масло вершкове - 120 г

Вишня свіжа - 120 г

Молоко - 150 мл

Олія - 15 мл

Яйця - 2 шт.

Дріжджі сухі - 3 ч. ложки

Вода

Сіль

Directions

1Нагріти молоко, щоб воно стало трохи теплим. Дріжджі розчинити в молоці, додати по 1 ст. ложці цукру та борошна, перемішати, накрити харчовою плівкою та залишити на півгодини в теплому місці.

2Розтопити на водяній бані вершкове масло, збити з яйцями, всипати борошно та цукор, додати до опари. Накрити харчовою плівкою, залишити в теплому місці на 30 хвилин.

3Поки підходить тісто, вимити вишню та вийняти кісточки.

4Від готового тіста відщипнути невеликий шматок. Розкачати в корж і покласти в центр кілька вишневих ягід. Скласти навпіл і защипнути краї. Аналогічно сформувати інші булочки та змастити вершковим маслом кожну за допомогою пензлика.

5Викласти булочки в попередньо нагріту та змащену олією чашу мультиварки. Готувати в режимі «Випічка» 50 хвилин.

6Після сигналу викласти на блюдо остигати та запустити наступну порцію булочок.

00:00