Булочки з гарбузом

    

30 Жовтня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

  • Prep: 3 hrs
  • Cook: 25 mins

Ingredients

Гарбуз тертий - 1,5 склянки

Борошно - 0,5 склянки

Молоко - 0,5 склянки

Цукор - 1 ст. ложка

Дріжджі - 1 ст. ложка

Олія - 3 ст. ложки

Сіль

Directions

1У підігріте молоко покласти дріжджі, цукор, засипати борошно та гарбуз. Масу ретельно перемішати та збивати 15‑20 хвилин. Тісто залишити на 2 години для бродіння.

2Тісто, що підійшло, розділити на шматочки та сформувати булочки. Дати постояти їм на сухому листі 20 хвилин.

3Випікати в гарячій духовці при 200°С 20‑25 хвилин.

4Гарячі булочки можна скропити олією.

00:00