Булочки картопляні випічка духовка 28 Квітня, 2017 Булочки и пирожки (Семь поварят) Cook: 30 mins Yields: 10-12 шт. Ingredients Картопля - 2 шт. Борошно пшеничне - 1 склянка Розпушувач для тіста - 2 ч. ложки Масло вершкове - 60 г Цукрова пудра - 30-40 г Молоко - 3 ст. ложки Джем фруктовий або вершки - 0,5 склянки Directions 1Картоплю відварити в мундирі, очистити та протерти. 2Борошно змішати з розпушувачем і порубати з маслом. Додати картопляне пюре та цукрову пудру, влити молоко і замісити тісто м'якої консистенції. 3Розкачати тісто в пласт товщиною 1 см, вирізати кружки діаметром 6 см і покласти на змащене маслом деко. 4Випікати 12 хвилин при 220°С. 5Подавати гарячими зі збитими вершками або джемом. 00:00