Булочки картопляні

    

28 Квітня, 2017

Булочки и пирожки (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 10-12 шт.

Ingredients

Картопля - 2 шт.

Борошно пшеничне - 1 склянка

Розпушувач для тіста - 2 ч. ложки

Масло вершкове - 60 г

Цукрова пудра - 30-40 г

Молоко - 3 ст. ложки

Джем фруктовий або вершки - 0,5 склянки

Directions

1Картоплю відварити в мундирі, очистити та протерти.

2Борошно змішати з розпушувачем і порубати з маслом. Додати картопляне пюре та цукрову пудру, влити молоко і замісити тісто м'якої консистенції.

3Розкачати тісто в пласт товщиною 1 см, вирізати кружки діаметром 6 см і покласти на змащене маслом деко.

4Випікати 12 хвилин при 220°С.

5Подавати гарячими зі збитими вершками або джемом.

00:00