Булочки овочеві
28 Жовтня, 2017
171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
ДЛЯ ТІСТА:
Гарбуз - 200 г
Зелена квасоля або брокколі або цвітна капуста - 150 г
Борошно пшеничне - 360 г
Борошно цільнозернове - 110 г
Насіння соняшникове - 3 ст. ложки
Мед - 2 ст. ложки
Олія - 3 ст. ложки
Молоко або вода - 100 мл
Сіль морська - 1 ч. ложка
ДЛЯ ОПАРИ:
Дріжджі живі - 10 г
Цукор - 1 ч. ложка
Борошно - 2 ч. ложки
Вода тепла - 40 мл
Directions
1Гарбуз і квасолю (брокколі або цвітну капусту) відварювати 15 хвилин. Потім воду злити, суміш збити блендером до стану пюре.
2ОПАРА: Змішати дріжджі з цукром, борошном, додати трохи води, перемішати та залишити на 15 хвилин для підйому.
3Насіння обсмажити.
4ТІСТО: З'єднати всі компоненти з опарою. При готуванні в хлібопічці вибрати режим «Тісто» (зазвичай тісто піднімається через 1‑2 години).
5Тісто, що піднялося, розділити на невеликі шматочки, руками сформувати круглі булочки (для зручності руки змастити олією).
6Покласти булочки на деко і залишити на 20‑30 хвилин.
7Змастити булочки оливковою олією і за бажання посипати маком або кунжутом, а також насінням. Випікати при 180°C 20‑30 хвилин в залежності від розміру булочок - до золотистої скоринки.
Дієта для підвищення імунітету