Булочки овочеві

    ,

28 Жовтня, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Гарбуз - 200  г

Зелена квасоля або брокколі або цвітна капуста - 150 г

Борошно пшеничне - 360 г

Борошно цільнозернове - 110 г

Насіння соняшникове - 3 ст. ложки

Мед - 2 ст. ложки

Олія - 3 ст. ложки

Молоко або вода - 100 мл

Сіль морська - 1 ч. ложка

ДЛЯ ОПАРИ:

Дріжджі живі - 10 г

Цукор - 1 ч. ложка

Борошно - 2 ч. ложки

Вода тепла - 40 мл

Directions

1Гарбуз і квасолю (брокколі або цвітну капусту) відварювати 15 хвилин. Потім воду злити, суміш збити блендером до стану пюре.

2ОПАРА: Змішати дріжджі з цукром, борошном, додати трохи води, перемішати та залишити на 15 хвилин для підйому.

3Насіння обсмажити.

4ТІСТО: З'єднати всі компоненти з опарою. При готуванні в хлібопічці вибрати режим «Тісто» (зазвичай тісто піднімається через 1‑2 години).

5Тісто, що піднялося, розділити на невеликі шматочки, руками сформувати круглі булочки (для зручності руки змастити олією).

6Покласти булочки на деко і залишити на 20‑30 хвилин.

7Змастити булочки оливковою олією і за бажання посипати маком або кунжутом, а також насінням. Випікати при 180°C 20‑30 хвилин в залежності від розміру булочок - до золотистої скоринки.

Дієта для підвищення імунітету

00:00