Булочки сирні

    

2 Квітня, 2018

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 20 булочок

Ingredients

Борошно пшеничне - 500 г

Сир твердий - 250 г

Молоко - 1 склянка

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Олія - 1 ч. ложка

Розпушувач для тіста - 4 ч. ложки

Сіль - 1 ч. ложка

Directions

1Змішати борошно з розпушувачем і сіллю. Вершкове масло збити з олією і додавати по черзі борошняну суміш і молоко. Вимішувати, доки тісто не стане однорідним.

2Розкачати тісто у вигляді квадрата товщиною 1 см, посипати тертим сиром і загорнути кути до центру, краї злегка защипнути.

3Потім знову розкачати в пласт товщиною 0,5‑0,7 см і вирізати кружальця.

4Випікати в духовці при 180°С 30‑40 хвилин до золотистої скоринки.

00:00