250 рецептов от простуды и гриппа (Еда, которая лечит)
Ingredients
Бульйон прозорий - 2‑2,5 л
Коріння і зелень (морква, ріпа, цвітна капуста, стручки горошку або квасолі, шпинат або салат, зелень петрушки) - 250‑300 г
Directions
1У гарячий м'ясний або курячий бульйон покласти овочі - спочатку моркву, ріпу та спаржу, нарізані брусочками, цвітну капусту, розібрану на дрібні суцвіття, а потім стручки квасолі або горошку, розрізані впоперек на 2‑3 частини.
2Через 15‑20 хвилин додати нарізані листочки шпинату або салату і дати бульйону прокипіти 2‑3 хвилини.
3Приготований таким способом суп може бути поданий з куркою або яйцем, звареним в мішечок.
Дієта при застуді та грипі
Набір овочів можна змінити в залежності від сезону. Наприклад, при відсутності спаржі покласти трохи більше моркви; свіжий горошок і квасолю замінити консервованими.