250 рецептов от простуды и гриппа (Еда, которая лечит)
Ingredients
Бульйон з курки або дичини - 400 г
Цвітна капуста - 30 г
Морква - 30 г
Ріпа - 15 г
Пастернак - 10 г
Селера - 5 г
Зелений горошок свіжий або консервований - 30 г
Спаржа - 20 г
Шпинат - 10 г
Directions
1Моркву, ріпу, пастернак нарізати брусочками довжиною 2‑2,5 см, товщиною 3 мм і зварити в бульйоні або підсоленій воді до готовності.
2Цвітну капусту розділити на суцвіття; спаржу нарізати шматочками по 2‑2,5 см; стручки квасолі - ромбами або так само, як коріння; листя шпинату - на частини. Кожен вид овочів зварити в підсоленій воді.
3Овочі, крім шпинату, змішати та зберігати на водяній бані в невеликій кількості бульйону, шпинат зберігати окремо, не нагріваючи.
4При подачі в тарілку покласти овочі, шпинат і налити прозорий бульйон.