бульйон
бульйон

Бульйон м’ясо-кістковий

  

19 Серпня, 2018

50 рецептов для охоты и рыбалки

Ingredients

М'ясо на кістці - 300 г

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Вода - 2 л

Петрушка - корінь

Селера - корінь

Сіль

Directions

1М'ясо зачистити та помити під струменем холодної води. Кістки роздрібнити на дрібні шматки, покласти в каструлю та залити холодною водою. Туди ж покласти нарізані цибулю, моркву, петрушку, селеру. Накривши кришкою, поставити на сильний вогонь. Як тільки закипить, вогонь зменшити. З поверхні бульйону зняти піну та частину жиру.

2Через 1,5 години після початку варіння в бульйон додати сіль з розрахунку 15 г на 1 л води, а через 1,5‑2 години перевірити готовність м'яса.

3Готовий бульйон процідити та подати до столу.

00:00