1Покласти вакаме в миску і залити гарячою водою. Замочити на 10 хвилин, потім злити та подрібнити.
2Тим часом шпинат і капусту готувати на пару над киплячою водою 3 хвилини.
3Половину імбиру натерти, половину не дуже тонко нарізати.
4Налити в каструлю 1 склянку окропу та виделкою перемішувати з пастою місо 2 хвилини або доки вона не розчиниться. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь і готувати на малому вогні 1 хвилину.
5Додати тертий імбир і нарізаний кубиками тофу. Повільно доливати до 0,5 склянки киплячої води, пробуючи на смак, і зупинитися, коли смак сподобається (обережно, щоб не розбавляти місо занадто сильно). Приправити сіллю та перцем за смаком, потім варити ще 5 хвилин.
6Покласти до чаші шпинат, капусту та вакаме, потім налити бульйон місо з тофу. Вичавити лимонний сік і посипати нарізаним імбиром, тонко нарізаними зеленою цибулею та червоним перцем чилі.
сніданок вихідного дня
Вакаме - це їстівна водорість, смачна і багата поживними речовинами, але з дуже низьким вмістом калорій