Бульйон місо з тофу та вакаме
Бульйон місо з тофу та вакаме

Бульйон місо з тофу та вакаме

  ,   ,

7 Липня, 2018

100 Weight Loss Bowls

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 10 mins

Ingredients

Вакаме (морські водорості) сушені - 2 шматочки

Шпинат - 1/3 чашки листя

Капуста шаткована - 0,5 склянки

Паста місо з коричневого рису - 1 ст. ложка

Імбир свіжий - шматочок 5 см

Тофу твердий, нарізаний кубиками - 0,25 склянки

Сіль морська

Перець чорний свіжомелений

Лимон - 1 шт. (сік)

Цибуля зелена - 0,5 шт.

Перець чилі червоний - 0,25 стручка

Directions

1Покласти вакаме в миску і залити гарячою водою. Замочити на 10 хвилин, потім злити та подрібнити.

2Тим часом шпинат і капусту готувати на пару над киплячою водою 3 хвилини.

3Половину імбиру натерти, половину не дуже тонко нарізати.

4Налити в каструлю 1 склянку окропу та виделкою перемішувати з пастою місо 2 хвилини або доки вона не розчиниться. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь і готувати на малому вогні 1 хвилину.

5Додати тертий імбир і нарізаний кубиками тофу. Повільно доливати до 0,5 склянки киплячої води, пробуючи на смак, і зупинитися, коли смак сподобається (обережно, щоб не розбавляти місо занадто сильно). Приправити сіллю та перцем за смаком, потім варити ще 5 хвилин.

6Покласти до чаші шпинат, капусту та вакаме, потім налити бульйон місо з тофу. Вичавити лимонний сік і посипати нарізаним імбиром, тонко нарізаними зеленою цибулею та червоним перцем чилі.

сніданок вихідного дня

Вакаме - це їстівна водорість, смачна і багата поживними речовинами, але з дуже низьким вмістом калорій

00:00

Nutrition Facts

Calories116 калорій
Sodium413 мг
Protein9 г
Cholesterol0 г
Sugar6 г
Total Fat4 г
Saturated Fat0,5 г
Total Carbohydrates7 г
Dietary Fiber8 г