250 рецептов от простуды и гриппа (Еда, которая лечит)
Ingredients
Бульйон рибний
Цвітна капуста - 300 г
Морква - 1 шт.
Петрушка - 1 корінь
Масло вершкове - 1 ст. ложка
Directions
1Зварити рибний бульйон.
2Якщо бульйон злегка мутний, то його потрібно освітлити: в бульйон ввести 2‑3 збитих яєчних білка, довести до кипіння, настояти 10‑15 хвилин, а потім обережно процідити.
3Цвітну капусту відварити в підсоленій воді та розібрати на суцвіття.
4Моркву та корінь петрушки нарізати брусочками та пасерувати на вершковому маслі до готовності.
5При подачі на стіл в супову тарілку покласти підготовлені овочі та залити їх гарячим бульйоном.