Бургери зі свининою та ковбасою чорізо

  ,   

26 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Булочки для гамбургерів - 4 шт.

Свинячий фарш - 450 г

Ковбаса чорізо - 80 г

Сир чеддер або гауда - 4 тонких скибочки

Салат латук або фрізе - 4 листа

Зелена цибуля - 8 пір'їв

Цибуля шалот - 1 шт.

Петрушка подрібнена - 3 ст. ложки

Зіра - 1 ч. ложка

Сіль

Олія оливкова для смаження

СОУС:

Майонез легкий - 80 мл

Томатна паста або кетчуп - 2 ст. ложки

Лимон - 2 ст. ложки соку

Часник - 1 зубчик

Паприка сушена - 0,75 ч. ложки

Перець чорний мелений

Directions

1Скропити зелену цибуля оливковою олією, смажити 3-4 хвилини.

2Очистити та подрібнити часник, змішати з іншими інгредієнтами для соусу.

3Дрібно посікти ковбасу, очистити та подрібнити цибулю-шалот. З'єднати ковбасу та цибулю, додати фарш, петрушку, зіру та сіль, перемішати.

4Сформувати 4 котлети, обсмажувати на розігрітій оливковій олії по 5 хвилин з кожного боку. Накрити котлети скибочками сиру, дати йому злегка розплавитися.

5Підрум'янювати розрізані навпіл булочки 1-2 хвилини на сухій сковороді. Змастити нижні половинки приготованим соусом, викласти зверху котлети з сиром, листя салату та пір'я зеленої цибулі. Накрити другими половинками булочок.

6Окремо подати соус, що залишився.

00:00