Бургери зі свининою та ковбасою чорізо
бутерброди, страви з м'яса швидко
26 Березня, 2017
100 лучших рецептов блюд на cкорую руку
- Cook: 40 mins
- Yields: 4 порції
Ingredients
Булочки для гамбургерів - 4 шт.
Свинячий фарш - 450 г
Ковбаса чорізо - 80 г
Сир чеддер або гауда - 4 тонких скибочки
Салат латук або фрізе - 4 листа
Зелена цибуля - 8 пір'їв
Цибуля шалот - 1 шт.
Петрушка подрібнена - 3 ст. ложки
Зіра - 1 ч. ложка
Сіль
Олія оливкова для смаження
СОУС:
Майонез легкий - 80 мл
Томатна паста або кетчуп - 2 ст. ложки
Лимон - 2 ст. ложки соку
Часник - 1 зубчик
Паприка сушена - 0,75 ч. ложки
Перець чорний мелений
Directions
1Скропити зелену цибуля оливковою олією, смажити 3-4 хвилини.
2Очистити та подрібнити часник, змішати з іншими інгредієнтами для соусу.
3Дрібно посікти ковбасу, очистити та подрібнити цибулю-шалот. З'єднати ковбасу та цибулю, додати фарш, петрушку, зіру та сіль, перемішати.
4Сформувати 4 котлети, обсмажувати на розігрітій оливковій олії по 5 хвилин з кожного боку. Накрити котлети скибочками сиру, дати йому злегка розплавитися.
5Підрум'янювати розрізані навпіл булочки 1-2 хвилини на сухій сковороді. Змастити нижні половинки приготованим соусом, викласти зверху котлети з сиром, листя салату та пір'я зеленої цибулі. Накрити другими половинками булочок.
6Окремо подати соус, що залишився.