Бургери з курки та ковбаси чорізо
бутерброди, страви з птиці гриль
17 Листопада, 2016
100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)
- Prep: 1 hr
- Cook: 50 mins
- Yields: 6 бургерів
Ingredients
Ковбаса чорізо — 230 г
Часник - 2 зубчики
Цибуля нарізана - 1/2 склянки
Курка або індичка — 680 г фаршу
Перець чилі анчо поблано мелений - 2 ч. ложки
Сіль кошерна - 3/4 ч ложки
Авокадо - 1 середній
Майонез - 1/3 склянки
Перець чилі поблано свіжий — 2 шт.
Сир Рокфор з перцем халапеньо тертий - 1/2 склянки (55-60 г)
Булочки для гамбургерів - 6 шт.
ДЛЯ ПОДАЧІ:
Листя салату
Помідори
Цибуля
Directions
1У кухонному комбайні під кришкою розмолоти в імпульсному режимі очищену і тонко нарізану ковбасу та часник. Додати порізану цибулю, накрити кришкою, розмолоти в імпульсному режимі. Перекласти до великої миски. Додати курчий фарш, перець чилі анчо поблано мелений і сіль; добре перемішати. Сформувати 12 котлет товщиною 6-7 см. Накрити кришкою та охолоджувати принаймні 30 хвилин.
2В той самий час авокадо розрізати навпіл, видалити насіння і очистити, в невеликій мисці розім'яти авокадо вилкою. Змішати з майонезом.
3Відрізати тонку скибочку від верхньої частини кожного перцю поблано, щоб видалити плодоніжку та насіння. Смажити перець на грилі, не накриваючи кришкою та періодично перевертаючи, на середньому вогні 20 хвилин або доки злегка не припечеться. Убрати з гриля. Загорнути у фольгу та дати постояти 15 хвилин або поки достатньо не охолоне. Зняти та викинути шкірку. Розрізати перець на смужки.
4Розподілити перці поблано та сир на 6 курячих котлет. Зверху накрити іншими шістьма котлетками, притискаючи краї, щоб добре скріпити. Смажити котлети на грилі під кришкою на середньому вогні 14-18 хвилин або до готовності (74°С), перевертаючи один раз.
5Булочки для гамбургерів розрізати і, при бажанні, підсмажити. Подавати гамбургери на булочках з соусом авокадо, листям салату та нарізаними кружечками помідорами і цибулею.
ПІДГОТОВКА: 30 хвилин
ОХОЛОДЖЕНЯ: 30 хвилин
СМАЖЕННЯ: 34 хвилини
НАСТОЮВАННЯ: 15 хвилин