Олія рослинна - 1 ст. ложка + трошки для змащення
Оцет рисовий - 1 ст. ложка
Соєвий соус - 1 ст. ложка
Цукор - 1 ч. ложка
Олія кунжутна - 1 ч. ложка
Капуста шаткована з подрібненою морквою (суміш коулслоу) - 4 склянки
Кінза свіжа різана - 0,25 склянки
Соус чилі азійський солодкий
Булочки для гамбургерів з кунжутом, підсмажені - 6 шт.
Огірок без насіння тонко нарізаний - 1 склянка
Directions
1Розморозити лосося, якщо він заморожений. Промити та висушити. Нарізати шматками 2,5 см.
2Покласти лосося (половину за один раз) в кухонний комбайн, накрити кришкою та подрібнити.
3У мисці з'єднати злегка збите яйце, цибулю, сіль та перець. Додати лосося і добре перемішати Змоченою у воді рукою зробити 6 плоских котлеток товщиною 1,2 см. Накрити кришкою і охолоджувати принаймні 30 хвилин.
4Тим часом у маленькій мисці поєднати майонез і соус шрірача. Накрити кришкою і охолодити.
5САЛАТ З ШАТКОВАНОЇ КАПУСТИ: у великій мисці поєднати рослинну олію, рисовий оцет, соєвий соус, цукор і підсмажену кунжутну олію. Додати капусту та кінзу; струсонути, щоб заправка огорнула овочі.
6Злегка змастити обидві боки котлеток рослинною олією. Смажити під кришкою над середнім вогнем 6‑8 хвилин або до готовності (160°F - 71°С), один раз перевернути та змастити солодким соусом чилі.
7Подавати гамбургери на булочках, змащених майонезною сумішшю, зверху покласти салат і шматочки огірка.
Підготовка: 30 хвилин
Охолодження: 30 хвилин
Смаження: 6 хвилин